Ποιοί Είμαστε

Συνεργαζόμαστε να επιτύχουμε το για τον καθένα αδύνατο

Είμαστε μια ομάδα με φρέσκια, νεανική σκέψη – επαγγελματίες, με πλούτο βιωμένης γνώσης – ειδικοί σε θέματα, χρηματοοικονομικά, ασφαλιστικά, νομικά, μηχανολογικά, ασφαλείας προσώπων και περιουσιακών στοιχείων, πρόληψης απωλειών και διαχείρισης κινδύνων. Μετράμε πάνω από 110 χρόνια ενοποιημένης εμπειρίας και τεχνογνωσίας που αποκομίσαμε από τη θητεία μας σε κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες και οργανισμούς διαχείρισης κινδύνων σε όλον τον κόσμο.

Είμαστε ευέλικτοι για εφαρμογή επινοητικών λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων και τοποθέτησης ασφαλιστικών καλύψεων, για τις ανάγκες μικρότερων ή μεσαίου μεγέθος επιχειρήσεων, ή για την αντιμετώπιση του όγκου εργασίας και των απαιτήσεων μεγάλης κλίμακας έργων ERM, για πολυεθνικούς πελάτες σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των τομέων του εμπορίου και της διανομής, των μεταφορών, των επαγγελματικών υπηρεσιών, της ενέργειας, των κατασκευών, της βαριάς βιομηχανίας, της φιλοξενίας, των τροφίμων και ποτών. Είμαστε άκαμπτοι στην τήρηση αυστηρών κανόνων καθημερινής πρακτικής σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας και Επαγγελματικής Ηθικής.

Είμαστε ευρείας αντιλήψεως, ελεύθερα πνεύματα – “out-of-the-box thinkers” – για ρηξικέλευθα αποτελέσματα και ευρηματικούς τρόπους περιστολής του κόστους για τον Πελάτη μας. Μένουμε προσκολλημένοι στις αξίες, της εμπιστοσύνης, της ακεραιότητας, της υπευθυνότητας, της ηθικής των συναλλαγών. Σεβασμός για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Ξεκινώντας με δικά μας μέσα το 2009, από μερικούς πελάτες, φτάσαμε σε ένα ζηλευτό πελατολόγιο με ονόματα αναφοράς, που αντλούν αξία από τη συνεργασία μας, και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους. Μας αρέσουν η ανάπτυξη και τα κέρδη, αναπτυσσόμαστε όμως και κερδίζουμε χάρις στην προσοχή και την προσωπική φροντίδα, για τον καθένα ξεχωριστά και για όλους όσους εμπιστεύονται σε εμας την εξασφάλιση του αύριο της επιχείρησής τους.

Εξελισσόμαστε μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά μερικά πράγματα παραμένουν τα ίδια. Μιλάτε με τους επικεφαλής όχι μόνο πρίν αλλά και καθ’ όλη τη συνεργασία μας. Είμαστε στενά συνδεδεμένα μέλη της ομάδας – το ποσοστό κινητικότητας είναι… απειροελάχιστο – και μας πυροδοτούν οι ίδιες φιλοδοξίες και προκλήσεις. Και οι πελάτες μάς τιμούν με ανανεώσεις και νέες δουλειές.

Ίσως να ακούγεται σαν να είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για την επόμενή σας δουλειά;

Μπορεί ναί, μπορεί και όχι. Βασιστείτε στην δική σας κρίση.

Μιλήστε μαζί μας και κάντε τις δικές σας διαπιστώσεις.

Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, CEO, EXL Consulting,
ceo@exl.gr,  τηλ. +30 210 9803375

Share This