Τι Πιστεύουμε

…εάν επιτύχουμε δεν θα οφείλεται σε ό,τι έχουμε

άλλα σε αυτό που είμαστε, όχι στο τι κατέχουμε άλλα

στο τι πιστεύουμε

…και πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Λύντον Τζόνσον

 

Πιστεύουμε ότι πρέπει να προσθέτουμε αξία στις διαδικασίες, στις μεθόδους και στη λειτουργία των πελατών μας. Με την περιστολή του κόστους μέσω εμπεριστατωμένης εκτίμησης των κινδύνων και ενδελεχή σχεδιασμό ετοιμότητας για το απροσδόκητο.

Πιστεύουμε στη διαφάνεια στις συναλλαγές μας με πελάτες, με συνεργάτες και με προμηθευτές. Και είτε με προμήθεια, είτε με προσυμφωνημένη αμοιβή – ό,τι ο πελάτης επιλέξει – δεν κρατάμε μυστικά.

Πιστεύουμε στην παροχή υψηλού επιπέδου μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Είμαστε εν γνώσει ότι αν συμβιβαστούμε με “Β” ποιότητας υπηρεσίες, σύντομα θα φτάσουμε σε “Ω” επίπεδο υπηρεσιών.

Είμαστε επιλεκτικοί σχετικά με “τις συναναστροφές μας”. Στη λίστα μας έχουμε μόνο πρώτης κατηγορίας αξιολόγησης εταιρείες, για την τοποθέτηση της ασφαλιστικής κάλυψης των πελατών μας.

Πιστεύουμε στην αναγνώριση και την επιβράβευση των συνεργατών μας για την εξαιρετική απόδοση προς τους πελάτες μας.

Πιστεύουμε στο να είμαστε ως επιχείρηση και ως άτομα υπεύθυνα μέλη της κοινωνίας. Συμπεριφερόμαστε και λειτουργούμε ως “εμπιστευματοδόχοι” για το περιβάλλον το οποίο διαχειριζόμαστε για λογαριασμό των επόμενων γενεών.

Δεσμευόμαστε για εγγυημένη ικανοποίηση 100%, όντας οι ίδιοι σίγουροι για τις υπηρεσίες μας. Λεπτομερή χρονοδιαγράμματα, ανάλυση καθηκόντων και ευθυνών, σημεία σύγκρισης αναφοράς, σημεία ελέγχου-αξιολόγησης προόδου, έχουν τη δική τους θέση στο συμβόλαιο μας. Δεν υπάρχουν ασάφειες, παρεξηγήσεις, τα “ψιλά γράμματα”, δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και την προσωπική ανάπτυξη. Με όλο το σεβασμό προς τον ανταγωνισμό, σημαντικότερος ανταγωνιστής μας είναι ο ίδος ο εαυτός μας. Ό,τι ήταν πέρυσι “καλό”, δεν είναι αρκετά “καλό” για φέτος.

Παρακολουθούμε τις τάσεις, την επικαιρότητα, τις εξελίξεις, σε χώρες όπου για τους πελάτες μας ή για εμάς τους ίδιους υπάρχουν επενδεδυμένα συμφέροντα. Και μοιραζόμαστε τις πληροφορίες αυτές, σε τακτική βάση, με τους πελάτες μας.

Δεν πιστεύουμε σε “copy-paste” λύσεις – και ίσως θα έπρεπε να το είχαμε αφήσει έξω από την αναφορά σε “Τί Πιστεύουμε”, αλλά σκεφτήκαμε ότι θα πρέπει να γνωρίζετε.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα θέλατε να γνωρίζετε για μας, σε σχέση με ό,τι κάνουμε και τον τρόπο που σκεπτόμαστε και ενεργούμε. Πως η πίστη μας στις “παλιές αξίες”, της εμπιστοσύνης, της ακεραιότητας, της υπευθυνότητας, της ηθικής των συναλλαγών, μπορεί να σας εξασφαλίσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Καλέστε μας να μιλήσουμε.

Εν τω μεταξύ, σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

EXL Consulting

Share This