Εκδηλώστε Τη Φροντίδα σας

Δείξτε τους ότι ενδιαφέρεστε, ότι νοιάζεστε για τούς ανθρώπους σας, εάν περιμένετε να ενδιαφερθούν κι αυτοί για εσάς.

Ένα Ελκυστικό Πρόγραμμα για την Προσέλκυση των Καλύτερων

Ένα καλύτερο πρόγραμμα παροχών για να κερδίσετε εσείς το πλεονέκτημα από τον ανταγωνισμό (σημ.: καλύτερο, δεν σημαίνει ακριβότερο, πλουσιότερο, ή πιό δαπανηρό). Οι οργανισμοί εξαρτώνται από τους ανθρώπους, και είναι τόσο επιτυχημένοι και αποτελεσματικοί, όσο οι άνθρωποι που απασχολούν.

Ένα ελκυστικό πρόγραμμα παροχών συμβάλλει, έως και αποφασιστικά θα λέγαμε, στην προσέλκυση επαγγελματιών υψηλού επιπέδου για τη στελέχωση μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Το ύψος του μισθού και των οικονομικών απολαβών – από ένα επίπεδο και πάνω – δεν είναι που θα προσελκύσει αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Για να μεγιστοποιήσετε την ελκυστικότητα της εταιρείας σας, και ίσως το πιο σημαντικό, προκειμένου να μην απογοητεύσετε πιθανούς υποψήφιους, με επίπτωση και στην εταιρική σας εικόνα, ο σχεδιασμός ενός προγράμματος παροχών απαιτεί την αρωγή ειδικών με βαθιά γνώση και εμπειρία.

Αξίζει την Προσοχή σας

Μην ακολουθείτε το ρεύμα. Επιδείξτε δημιουργικότητα. Εκπλήξτε τους με το ενδιαφέρον σας και την πρωτοτυπία σας. Δείξτε τους ότι το θέμα σάς απασχολεί πραγματικά, ότι δεν παίρνετε τυποποιημένα προγράμματα παροχών, προγράμματα του συρμού όμοια με του ανταγωνιστή σας, ή με ολόκληρη την αγορά. Το ύψος των παροχών δεν είναι που σας κάνει να ξεχωρίζετε, πάντα κάποιος θα δίνει περισσότερα (πιστεύοντας ότι ξεχωρίζει, αν και τα περισσότερα ποτέ δεν είναι πολλά). Τολμήστε να είστε εσείς οι πρωτοπόροι. Επιλέξτε το εξαιρετικό. Διαφοροποιηθείτε.

Πάντα στα πλαίσια των στόχων σας, της σχέσης κόστους-απόδοσης, και στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας.

Μιλήστε Με Τους Ειδικούς

Πρόκειται για το πιο πολύτιμο, το πιο ευαίσθητο στοιχείο της επιχείρησής σας: τους Ανθρώπους Σας.

Προγράμματα για πακέτο παροχών εργαζομένων:

  • Συνταξιοδοτικά
  • Ομαδική Ασφάλιση Ζωής
  • Ομαδική Ασφάλιση Υγείας
  • Ομαδική Ασφάλιση Ατυχήματος